Catering service omgeving Tilburg

Catering service in Tilburg en omgeving.

Al sinds 1998 is Afhaalrestaurant Den Besterd bekend in Tilburg en omgeving als een gerenommeerde eetgelegenheid met als specialisatie de Chinese keuken. Den Besterd levert al jaren kwaliteit en heeft daardoor veel tevreden terugkerende klanten. Sinds 2010 is Den Besterd ook in Chinese catering gaan voorzien. Na jaren succesvol te zijn geweest met het leveren van heerlijk afhaalgerechten, brengt Den Besterd deze kwaliteit, in buffetvorm, ook bij u thuis! Wel zo makkelijk voor u!

Catering service omgeving tilburg

Den Besterd Catering bij elke gelegenheid.

Den Besterd Catering is er voor alle mogelijke gelegenheden en staat altijd garant voor succes. Met ons ruime aanbod aan verschillende gerechten en onze verse producten, heeft u de garantie dat er altijd iets lekkers geserveerd wordt aan u gasten waar u geen omkijken naar heeft. Ontzorgen en kwaliteit staan bovenaan bij Den Besterd Catering.

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomsten, particulier feest of een ander evenementen, Den Besterd Catering staat garant voor succes! Alles is mogelijk bij Den Besterd Catering, wij luisteren graag naar uw wensen!

Diensten

Als u kiest voor Den Besterd Catering is alles tot in de puntjes verzorgd! Na telefonisch overleg, waarin u uw wensen kenbaar maakt, gaat ons team voor u aan de slag. Wij kunnen alles, vanaf twee dagen van te voren, leveren als borden, bestek en rechauds. Op de dag zelf komen wij dan het eten leveren. Geen stress of hectische tafelen op het laatste moment, maar alles op voorhand klaargezet en verzorgd. Na afloop komt Den Besterd Catering alle spullen weer ophalen op een moment dat u het beste schikt. Hoe fijn is dat!